Slide MEDNO PČELARSKI POZDRAV Porodica Pejčić prodaje med (na malo i veliko), pčelinja društva sa košnicama, rojeve, matice, matični mleč, polenov prašak, vosak, propolis, propolis kapi, mešavine meda sa biljkama, polenom, m.mlečom, voćem, DB košnice, ramove.. Naruči Prirodni Med

Pčelinji Proizvodi

Vosak, Polen, Propolis, Matični mleč, Perga..

Med sa Stare planine

Livadski, Bagremov, Šumski i Med u Saću.

Ostali Proizvodi

Matice, Paketni Rojevi, Rojevi na ramovima..

Pčelarstvo Pejčić

Tradicija koja traje od 1989. godine

Porodica Pejčić živi i pčelari u Pirotu, ima pčelinjake u selu Gostuša na obodima Stare Planine, u Pirotu, Niškoj Banji i u selu Vranašnica prema Beloj Palanci. Porodica Pejčić ima oko 300 pčelinjih društava, sa DB košnicama.

"Stefan Pejčić"
"Pejčići na pčelinjaku "

Na ovoj prezentaciji ćemo vas upoznati sa našim radom i proizvodima koji dolaze sa naših pčelinjaka iz srca Stare Planine.

Med sa Stare planine

Naši prirodni pčelinji proizvodi imaju dugu tradiciju i izvorni kvalitet.

Uverite se i sami – probajte proizvode Pčelarskog gazdinstva Pejčić!

Slike sa Pčelinjaka

Pogledajte neke slike sa naših pčelinjaka

PRIMAJTE E-OBAVEŠTENJA

Ostavite vašu e-adresu u polje ispod i budite informisani o promocijama, prazničnim cenama, sajmovima i dešavanjima na kojima nastupamo.

  VRSTE MEDA

  Postoji mnogo vrsta meda, a svaka od njih je lekovita. Svaki med je biokatalizator i dobar je za probavu.

  Pravi, prirodni med vam može biti od velike koristi kod bilo koje boljke.

  Šumski Med

  Šumski med se posebno preporučuje kao dodatak ishrani tokom lečenja od anemije. Zbog svog specifičnog sastava ovaj med efikasno poboljšava rad jetre i bubrega.

  Med sa Saćem

  Saće u medu je izuzetno korisno za sluzokožu disajnih organa. Utiče povoljno na regeneraciju plućnog tkiva, te se preporučuje pušačima. Vosak iz saća deluje anti-alergijski.

  Livadski med

  Livadski med jača organizam i povećava zaštitne i imune mehanizme. Pokazuje dobro dejstvo kod oboljenja disajnih puteva, gnojnih rana, i ginekoloških oboljenja.

  Bagremov med

  Bagremov med se preporučuje kod stomačno-crevnih oboljenja, smetnji u varenju, oboljenja jetre i bubrega, a deluje i umirujuće na organizam.